Gladiator Factory

Gladiator Factory on pisimpään toiminut ja paras vapaaotteluseura Kuopiossa. Vapaaottelun lisäksi ”Tehtaalla” voi harjoitella lukkopainia ja brasilialaista jujutsua (BJJ). Lisäksi junnuille on tarjolla Muksu-BJJ sekä oma jumppavuoronsa ja aikuisille kuntonyrkkeilyä.

Tule mukaan treenaamaan ja kokemaan mitä tarkoittaa hyvä treeniporukka!

Lajitvapaaottelu

Vapaaottelu eli Mixed Martial Arts (MMA) on yleisnimitys erilaisin säännöin kilpailtavalle täyskontakti-kamppailu-urheilulajille, jossa on yhdistelty tekniikoita monista perinteisistä kamppailulajeista. Vapaaottelussa tavallista on, että säännöt sallivat monipuoliset pysty- ja mattotekniikat, iskut ja lukot. Ottelut käydään vapaaottelukehässä tai häkissä.

Lue lisää vapaaottelusta Wikipediasta, Suomen vapaaotteluliiton tai Shooto-organisaation sivuilta.

bjjBrasilialaisen jujutsun tehokkuus piilee sen realistisissa maataistelutekniikoissa: erityisesti erilaisissa lukoissa ja kuristuksissa. Tämä perustuu siihen tosiasiaan, että todellisessa vakavassa kamppailutilanteessa lähes aina joudutaan lähikontaktiin ja edelleen maahan. Tästä on paljon tilastotietoa ja tämä näkyy myös jatkuvasti vapaaottelukilpailuissa.

Lue lisää brasilialaisesta jujutsusta Suomen BJJ-liiton sivuilta.

Lukkopaini (submission fighting, submission wrestling) on painilaji, jossa ovat mukana alasviennit, positiopaini sekä erilaiset nivellukot ja kuristukset. Lukkopainissa ottelija voi otella myös selältään, eli hartiat eivät kastu kuten perinteisissä painilajeissa.

Lue lisää lukkopainista ADCC Finlandin sivuilta.

Oheisharjoittelu

Tehtaalla on lajiharjoittelun lisäksi hyvät tilat oheisharjoitteluun. Erityyppisten voimaharjoitteiden toteuttamiseen tarjolla on muiden muassa levy- ja käsipainoja, kahvakuulia, battle ropeja, traktorin renkaita, vetokelkkoja, slam palloja ja niin edelleen. Seuran jäsenille oheisharjoittelutilat ovat vapaassa käytössä.

Sali

Treenisali eli Tehdas löytyy osoitteesta Itkonniemenkatu 29, noin 2 kilometrin päässä torilta. Oheisessa kuvassa ajo-ohje on merkitty punaisilla nuolilla. Julkisista kulkuvälineistä linja 23 ajaa Itkonniemenkatu 22 kohdalle, mistä on noin 300 metrin kävelymatka salille.

Gladiator Factoryn treenisali, Itkonniemenkatu 29

Gladiator Factoryn treenisali, Itkonniemenkatu 29

 

Valmentajat

Urheiluseurassa tärkeintä ovat hyvät valmentajat. Yhdessä treeniporukan kanssa he luovat salin hengen ja valmentavat urheilijat ja harrastajat omiin huippusuorituksiinsa. Lisätietoa Tehtaan valmentajista.

 

Ottelijat / Vapaaottelu

Kuva: Tommari Foto

Karri Itkonen -61.2 kg / Tommari Foto

Antti Kosunen -65.8kg / Tommari Foto

Antti Kosunen -65.8kg / Tommari Foto

 

Matti Hyvärinen -65.8kg

Matti Hyvärinen -65.8kg

Eetu Parviainen -70.3kg / Tommari Foto

 

Juho Laitinen -84kg / Tommari Foto

Juho Laitinen -84kg / Tommari Foto

 

 

Eero Kosamo -93kg / Tommari Foto

Eero Kosamo -93kg / Tommari Foto

 

Ottelijat / Brasilian ju-jutsu ja lukkopaini

  • Emmi Bolander (purppura)
  • Pyry Silvonen (purppura)
  • Pekka Mutanen (sininen)

Hallitus ja toimihenkilöt kaudella 2015-2016

Puheenjohtajana jatkaa Antti Vanne sekä hallituksen jäseninä Tero Siitonen ja Teppo Lampela sekä varajäsenenä Antti Kautonen. Rahastonhoitajana toimii Jarno Vornanen ja tilavastaavana  Antti Niskanen.